Portfolio architectuurfotografie - Rene de Wit

Wat vindt u als architect, projectontwikkelaar of bouwbedrijf belangrijk wanneer u uw projecten over het voetlicht wilt brengen? Hoe, en waar publiceert u, welke social media gebruikt u ? Hoe is de interactie met bezoekers van uw media? Welk effect hebben uw projecten en hoe wordt er in de publiciteit op gereageerd?

In mijn fotografie is niet alleen het gebouw belangrijk, maar ook de sfeer, het gebruik, de mensen , bezoekers,  gebruikers of bewoners, en het licht. Dat is de rode draad door het portfolio. Mijn architectuurfoto's zijn levendig en rustig tegelijk, goed en strak gecomponeerd en laten gebruik en omgeving zien. Architectuur die leeft en levendig is.

In internetmagazines als Dezeen, Designboom en Archdaily, die nu belangrijk zijn, en steeds belangrijker worden  is goed te zien hoe de architectuurfotografie van statisch naar dynamisch verandert. Via deze podia worden veel door mij gefotografeerde projecten gepubliceerd.

Als wat u ziet overeenkomt met wat u zoekt, en mijn werkwijze bij u en uw communicatiestrategie past, hoop ik dat u contact met mij opneemt. Ik werk op basis van goed en intensief overleg, ook tijdens het uitvoeren van een opdracht. Daardoor leer ik de idee├źn en uitgangspunten van de opdrachtgever kennen. Dat wordt zichtbaar in het resultaat  en dat is anders  voor iedere architect. 

Als u op het eerste beeld van een serie klikt kunt u de voorbeelden van die gevarieerde benadering in iedere serie zien.

Powered by SmugMug Log In